GYIK, Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Profiknak

A regisztráció teljesen ingyenes és a jobb felső sarokban található „BELÉPÉS” gombra kattintva tudsz:


Csupán 1 percet vesz igénybe.

A következő lépés egy szolgáltatáscsomag megvásárlása. Ezt követően fog megjelenni a keresőben, mint szabadúszó! Továbbá, jelentkezhet ajánlatkérésekre vagy hátradőlhet, amíg az ügyfelei felkeresik.

Az oldalon regisztrálást, majd bejelentkezést követően a „PROFI REGISZTRÁCIÓ” gombra vagy a következő linkre kattintva tudsz mesterként regisztrálni: https://www.probby.hu/szaki-leszek


Csupán 1 percet vesz igénybe.

Az oldalon csak a profik fizetnek, azért hogy megjelenjenek a keresésekben az ügyfelek számára. Az árainkat itt tekintheted meg Az árainkat itt tekintheted meg: https://www.probby.hu/vasarlas


Amennyiben a profilod aktív, úgy megjelensz a keresésben az ügyfelek számára és a Profi regisztráció során megadott intervallumban látják a telefonszámodat. Abban az esetben, ha éppen nem vagy elérhető, akkor az ügyfelek tudnak visszahívást kérni tőled amelyeket a https://www.probby.hu/visszahivas oldalon találsz meg, de mindezt emailbe is elküldjük neked!


Amennyiben már van aktív szolgáltatáscsomagod, akkor nincs más dolgod, mint kattints a "Profi vagyok" gombra, ezt követően keresd ki a legördülő listából az "árak" menüpontot és a lap alján adj hozzá minimum 1 hétre szóló kiemelt profi megjelenést! Ennek díjáról az árak menüpont alatt tájékozódhatsz!


Ha most tervezel regisztrálni, akkor nincs más dolgod, csak kattintsd be a hetek számát, amennyit kiemelve szeretnél lenni az oldalon. Minimum 1 hét kiemelt profi megjelenésre van lehetőséged.


Figyelem! Kiemelt profi megjelenés csak aktív előfizetéssel vehető igénybe!

Magánszemély / Egyéni Vállalkozó: Maximum 8 szakmát tudsz kiválasztani.


Cég esetén: Maximum 15 szakmát tudsz kiválasztani.

A feltöltött profilképeden túl, jelentősen tudod növelni megrendeléseid / ajánlatkéréseid számát további referenciaképekkel. Töltsd fel a munkáidról készült fotókat, így az emberek megbíznak benned.


A telefonszámod csak az általad meghatározott időtartományban látható. Telefonszámot nem kötelező megadni a regisztráció során.


Kötelező a telefonszámos elérhetőséget biztosítani.

Az oldalon bármelyik regisztrált felhasználó értékelhet (akár korábbi ügyfeleid is). Az adatlapodra kattintva, az adatlapod alján lévő „Profi értékelése” mező kitöltésével tudnak értékelni téged.

Ha olyan értékelést kaptál, amit jogtalannak ítélsz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@probby.hu email-címen, írd le részletesen, hogy mi történt és az alapján utána tudunk járni az esetnek, amelyet követően megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Minden vásárlásodról számlát állítunk ki, melyet elküldünk neked e-mailben számodra.

A felhasználók elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért igény esetén természetesen bővítjük a listát. Ha ilyen problémába ütközöl, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@probby.hu e-mail címre és igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a kérésedet!

Ha szeretnéd, hogy töröljük profilod, akkor kérlek írj nekünk az ugyfelszolgalat@probby.hu címre.

Jelentkezz be a Profi fiókodba, majd kattints a fejlécben a "Profi vagyok" gombra és a lenyíló listából válaszd ki az "Előfizetésem kezelése" funkciót. Ezt követően az oldal átirányít a Stripe felületére. Ezen az oldalon tudod módosítani vagy lemondani az előfizetésedet.

Megrendelők, Ajánlatkérőknek

A profi telefonszámát csak abban az esetben láthatod, amennyiben a profi azt láthatóvá tette az oldalon. Amennyiben beállította, hogy telefonos elérhetősége látható legyen, akkor a beállított időtartományban láthatod azt. Ők is emberek, nem mindig szeretik, ha zavarják őket. Javasoljuk hogy kérjen visszahívást, vagy hozzon létre egy ajánlatkérést.


Itt tudsz ajánlatkérést feladni: https://www.probby.hu/hirdetes-feladas

Add meg az űrlapon a szükséges adatokat és írd meg, hogy milyen munkára keresel profit. Minél részletesebb leírást adsz, annál pontosabban tudnak majd ajánlatot adni, ha megkeresnek. FONTOS, hogy az ajánlatkérés feladását követően kapsz egy email-t, melyben meg kell erősítened az ajánlatkérésed. Ha ez kész nincs más dolgod, mint várni a profik jelentkezését.


Az ajánlatkérés feladás teljesen INGYENES.

A regisztráció vagy belépés teljesen ingyenes és a jobb felső sarokban található „BELÉPÉS” gombra kattintva tudsz:


Csupán 1 percet vesz igénybe.

A megrendelőknek, ajánlatkérőknek az oldal használata teljesen ingyenes.

A profit, a saját profiljának oldalán tudod értékelni, az oldal alján található „Profi értékelése” mezőben.


Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Azért, hogy mások is a legjobb mestereket találhassák meg, érdemes minden munka után egy részletes értékelést adnod. Ezek alapján a későbbi érdeklődők könnyebben tudnak majd választani a mesterek között. Az értékelések továbbá a mestereket is motiválják, hogy minél minőségibb munkát végezzenek.

Az egyszerre létező ajánlatkérések száma felhasználónként 3.


Az ajánlatkérés csak 4 hétig aktív, utána törlődik.

Ha éppen nem találtad meg a számodra megfelelő profit, vagy nincs időd szétnézni, akkor regisztrációt követően feladhatsz egy ajánlatkérést és majd a profik keresnek Téged.


Nyugi, regisztráció nélkül is lehet böngészni az elérhető emberek között!