Rólunk

Rólunk

A probby.hu egy olyan internetes felület, amely segít összehozni a megbízókat, a szolgáltatást nyújtó szabadúszó profikkal. Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő személyt az elvégzendő munkára, a lehető legrövidebb idő alatt.

Az ország első és egyetlen olyan internetes felületén vagy jelenleg, ahol kreatív szakemberek tömegét találod egy helyen összeszedve. Az probby.hu-n található „Profik” által végzett munkák általában olyan tevékenységek, amelyek elvégzésére a megfelelő, hozzáértő szakember megtalálása sokszor igen nehéz feladat. Ezen az online felületen egyetlen kattintással felveheted a kapcsolatot a korábbi munkái alapján, a számodra leginkább szimpatikus kreatív szakemberünkkel, mindezt pénztárcádhoz rugalmasan illesztve teheted meg. Az oldalon szereplő szabadúszó profik mindegyike szenvedélyes, lelkes, elkötelezett a hobbija iránt. Így biztosíthatjuk azt, hogy amennyiben kiválasztottad a számodra legalkalmasabb személyt, csalódás nem igen ér majd!

Ha ráérsz vagy nincs elég munkád, akkor lépj most!

Megbízható kreatív szakemberek, bárhol bármikor

Szakember keresés, hely alapján

Válogass kedvedre a szabadúszók közül! Ha sürgősen segítségre van szükséged fel is hívhatod őket, vagy feladhatsz egy ajánlatkérést és a szakemberek keresnek meg. Ha nem sürgős a munka, akkor létrehozhatsz ajánlatkérést és a profik keresnek majd Téged!

Oszd meg tapasztalataidat ismerőseiddel és segíts Nekik is kreatív szakembert találni!

Megbízhatóság és átláthatóság

Minden oldalon megjelenő profit ellenőrzünk és lehetővé tesszük a profik ellenőrzését a látogatók számára is, hogy megvédjük a megrendelőt és a profit a lehetséges csalásoktól mindkét oldalról. A cél az, hogy a megrendelők lehető legjobb szakembert kapják meg az adott feladat elvégzésére. Az ellenőrzött profik nyilvántartási száma elérhető a profilukon. Szerződésminták is elérhetőek a „Súgó” menüpont alatt. Ezzel teljes átláthatóságot és védelmet biztosítunk felhasználóinknak.

Profik láthatósága, hirdetés

A Probby.hu csapata mindent megtesz a vállalkozásod fejlesztése érdekében, az elérhető szolgáltatásaink alapján. Google, Facebook és Instagram hirdetésekkel, posztokkal segítünk a profiknak a lehető legtöbb ügyfél elérésben.

ELHOZZUK A NÖVEKEDÉST

Ha profiként regisztrálsz itt hamar kialakulhat a fix ügyfélköröd. A szolgáltatás megvásárlása után elérhető vagy az oldalon, és a feladatok megfelelően való elvégzésével, jó értékeléseket szerezve, pár hónap alatt akár tucatnyi új vevőt szerezhetsz.

Nincs közvetítés és fizetős ajánlatkérés

Nálunk nem kell fizetni ajánlatkérés megtekintésért, illetve nem számolunk fel közvetítési díjat. A szolgáltatáscsomag megvásárlásával minden funkciót korlátlanul megkapnak profijaink.

Egyéni elérhetőség telefonon

Senki se szereti, ha késő este hívják, vagy amikor más elfoglaltsága van. Nálunk beállíthatod, hogy a hét mely napjain és hány órakor tudnak hívni az ügyfelek, egyébként csak visszahívást tudnak kérni.